Preview

Agrarian Economics

Advanced search

Probiotic efficiency preparation baytril-2 at growing and fattening of chickens-broilers

Abstract

In practice, broiler poultry are widely used various biologically active additives to enhance the vitality of young birds, increasing the speed adaptation systems and functions of the organism to the environment, and to stimulate growth. Some of these additives are probiotic preparations.

About the Author

Oksana Charheika
Grodno State Agrarian University
Belarus


References

1. Новый производственный штамм бифидобактерий - Bifidobacterium bifidum 791 БАГ / В. И. Байбаков [и др.]. - Успехи современного естествознания. - 2004. - № 6. - Приложение № 1. - С. 184-185.

2. Бессарабова, Е. В. Пробиотик Лактобифадол при выращивании бройлеров // Е. В. Бессарабова. - Птицеводство. - 2009. - № 12. - С. 41-42

3. Карпуть, И. М. Внутренние незаразные болезни птиц / И. М. Карпуть, М. П. Бабина. - Минск: ИВЦ Минфина, 2011. - 176 с.

4. Ромашко, А. К. Пути повышения качества продукции птицеводства // А. К. Ромашко, А. И. Киселев. - Белорусское сельское хозяйство. - 2012. - № 1. - С. 25-28.

5. Фисинин, В. И. Современные подходы к кормлению птицы // В. И. Фисинин, И. А. Егоров. - Птицеводство. - 2011. - № 3. - С. 7-9.

6. Фисинин, В. И. Кормление сельскохозяйственной птицы / В. И. Фисинин, И. А. Егоров, И. Ф. Драганов. - М.: ГЭОТАР-Медиа, 2011 - С. 190.


Review

For citations:


Charheika O. Probiotic efficiency preparation baytril-2 at growing and fattening of chickens-broilers. Agrarian Economics. 2016;(10):41-48. (In Russ.)

Views: 203


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 1818-9806 (Print)